Julkaistu

Valkosivurenkaat klassikkoautoosi

VAlkosivu renkaat netistä

Rengaskauppamme tarjoaa hyvän valikoiman valkosivurenkaita. Nämä valkosivurenkaat on suunniteltu kaikenlaisille automerkeille. Voit muuttaa vanhan autosi ilmeen helposti vaihtamalla siihen laadukkaat ja erittäin näyttävät valkosivurenkaat. Valkosivurenkaita tarjoaa mm. Vitour ja Kontio. Tästä näet kaikki saatavilla olevat valkosivut hintoineen: VALKOSIVURENKAAT

Vitour Galaxy R1 on ulkonäöltään klassinen valkosivurengas, mutta varustettu kaikilla modernin huippurenkaan ominaisuuksilla. Tästäkin rengasmallista löytyy useita eri kokoja ja vaihtoehtoja.

Kontio WhitePaw Classic yhdistää upean valkosivun, perinteistä tyyliä edustavan kuvion ja modernin rengasteknologian. Kontio on oikea valinta kruunaamaan klassikkoautosi, virheettömällä tyylillä ja hyvillä ajo-ominaisuuksilla. Kontio WhitePaw Classic on oikea valinta autoosi.

Toimitamme renkaat pakattuina tehtaalta, jotta valkosivut säilyvät asiakkaalle asti mahdollisimman virheettömänä, eivätkä mustu hankautuessaan toisiin renkaisiin. Valkosivu on suojattu sinisellä suojavärillä. Pese valkosivu vedellä sienen tai harjan avulla poistaaksesi suojavärin.