Julkaistu

Valkosivu renkaat autoon

Auton valkosivurenkaat nyt saatavilla

Meiltä löytyy klassiset auton valkosivurenkaat. Näillä näyttävillä valkosivurenkailla saat klassikkoautoosi täysin uuden ilmeen. Valkosivurenkaita on tarjolla useita eri merkkejä ja malleja. Kaikki koot ja mallit löydät tästä: https://riekko.eu/?s=valkosivu&post_type=product – Voit myös selata rengasvalikoimaamme “rengaskoon mukaan” käyttämällä rengashakua. Valkosivurengasvalmistajia ovat mm. Kontio, Vitour ja Nankang.

VAlkosivurenkaat ovat saaneet nimensä niiden valkoisen värisen sivupinnan mukaan, joka antaa autolle tyylikkään ja klassisen ilmeen. Vaikka nämä renkaat olivat suosittuja jo 1900-luvun alkupuolella, ne ovat edelleen suosittuja tänä päivänä.

Valkosivurenkaat ovat saatavilla erilaisissa koko- ja muoto-vaihtoehdoissa (valkoisen raidan koko), jotta ne sopivat eri automalleihin ja -merkkeihin. Niitä löytyy myös erilaisilla pintakuvioinneilla, joiden avulla renkaat voidaan räätälöidä tiettyyn käyttötarkoitukseen.

Vaikka valkosivurenkaat näyttävät upeilta, niiden ylläpito voi olla hieman haastavaa. Koska sivupinta on valkoinen, se on alttiimpi likaantumiselle, ja sen puhtaanapito voi vaatia hieman enemmän vaivaa kuin tavallisten renkaiden. On myös tärkeää olla varovainen käytettäessä valkosivurenkaita, koska ne ovat yleensä herkempiä vaurioille, kuten kulumiselle.

Valkosivu renkaat ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat lisätä autonsa tyylikkyyttä ja erottua massasta.