37×12.5-15 118N Nankang FT-9 M/T

208.64

37×12.5-15 Nankang FT-9 M/T kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: ()

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

12 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K3712515NANKANGFT9 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang FT-9 M/T 37×12.5-15 118N

Nankang FT-9 on monikäyttöinen maastorengas, suunniteltu sekä maasto- että tiellä ajamiseen. Tämä rengas on ihanteellinen kuljettajille, jotka haluavat yhdistää maastossa suoriutumisen ja mukavan ajokokemuksen tavallisilla teillä. FT-9 tarjoaa hyvän suorituskyvyn monenlaisissa olosuhteissa, mukaan lukien muta, hiekka, kivet ja tavalliset tiepinnat.

  • FT-9 on suunniteltu tarjoamaan tasapainoinen suorituskyky sekä off-road- että on-road-olosuhteissa. Sen kulutuspintakuvio ja rakenne on optimoitu tarjoamaan hyvä pito ja vakaus erilaisilla alustoilla.
  • Renkaan kulutuspintakuvio on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja traktiota maastossa, mukaan lukien mutaisilla ja hiekkaisilla alueilla. Suuret lohkot ja syvät urat auttavat poistamaan mutaa ja kiviä renkaan alta, parantaen suorituskykyä ja estäen renkaan tukkeutumisen.
  • FT-9:n kestävä rakenne suojaa renkaita kivien ja muiden esteiden aiheuttamilta vaurioilta maastossa. Vahvistetut sivuseinämät lisäävät renkaan kestävyyttä ja luotettavuutta vaikeissa olosuhteissa.
  • Nankang FT-9 tarjoaa kuljettajille kustannustehokkaan vaihtoehdon, joka ei tingi suorituskyvystä tai monipuolisuudesta.
  • Tämä rengas sisältää POR merkinnän (Professional Off-Road Tyre), joten se on lain mukaan sallittu ympärivuotiseen käyttöön Suomessa.