37/12.5R17 116R Bf Goodrich ALL-TERRAIN T/A KO2

380.70

Bf Goodrich ALL-TERRAIN T/A KO2 37/12.5R17 116R kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: B
Melupäästö: 75

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to171188 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

37/12.5R17 116R Bf Goodrich ALL-TERRAIN T/A KO2

BF Goodrich All-Terrain T/A KO2 on legendaarinen rengas, joka tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä, kestävyyttä ja monipuolisuutta sekä maastossa että maanteillä. Se on suunniteltu kuljettajille, jotka vaativat renkailtaan luotettavuutta vaikeissa olosuhteissa, kuten mudassa, lumessa, hiekassa ja kivikossa.

Rengas on varustettu kehittyneellä pintakuvioinnilla ja uudella teknologialla, joka parantaa renkaan kestävyyttä viiltoja ja pistoja vastaan. Tämä tekee T/A KO2:sta yhden markkinoiden kestävimmistä all-terrain-renkaista. Sen aggressiivinen pintakuvio ja syvät urat tarjoavat erinomaista pitoa ja vetokykyä maastossa, samalla kun ne auttavat tehokkaasti poistamaan mutaa ja lunta renkaan alta, parantaen pitoa ja suorituskykyä.

  • T/A KO2 on suunniteltu tarjoamaan parempaa sivuttaispitoa ja vakautta, mikä on tärkeää off-road-ajossa.
  • Sen kyljet on vahvistettu, mikä suojaa renkaita kivien ja juurien aiheuttamilta vaurioilta maastossa.
  • All Terrain T/A KO2 täyttää tieliikenneviraston vaatimukset (3PMSF-symboli), mikä tarkoittaa, että se tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja turvallisuutta ympäri vuoden.