33×12.5-22 114Q Nankang MT-1

232.64

33×12.5-22 Nankang MT-1 kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: ()

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K3312522NANKANGMT1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang MT-1 33×12.5-22 114Q

Nankang MT-1 on maasturin kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti äärimmäisiin off-road-olosuhteisiin. Tämä rengas on ihanteellinen valinta seikkailunhaluisille autoilijoille, jotka vaativat renkailtaan maksimaalista suorituskykyä mudassa, hiekassa ja kivikkoisessa maastossa. Nankang MT-1 tarjoaa luotettavaa pitoa ja kestävyyttä, jotta kuljettajat voivat luottavaisesti navigoida vaikeakulkuisessa maastossa.

  • Aggressiivinen kulutuspintakuvio: Nankang MT-1:n kulutuspintakuvio on suunniteltu maksimoimaan pito ja hallinta kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Suuret lohkot ja syvät urat auttavat renkaan purkautumaan tehokkaasti mudasta ja lumesta, parantaen traktiota.
  • Vahvistettu rakenne: Renkaan rakenne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan suojaa viiltoja ja repeämiä vastaan, mikä on tyypillistä haastavassa maastossa. Vahvistettu sivuseinämä suojaa renkaita kivien ja juurien aiheuttamilta vaurioilta.
  • Monipuolisuus: Vaikka Nankang MT-1 on suunniteltu ensisijaisesti maastoajoon, se tarjoaa myös kohtuullisen suorituskyvyn ja ajomukavuuden tavallisilla teillä, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan kuljettajille, jotka käyttävät ajoneuvoaan sekä arkiajossa että off-road-seikkailuissa.
  • Nankang MT-1 on suunniteltu kuljettajille, jotka etsivät edullista, mutta suorituskykyistä maastorengasta. Sen kyky selviytyä vaativissa olosuhteissa yhdistettynä kestävään rakenteeseen tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon off-road-harrastajille ja niille, jotka tarvitsevat luotettavan renkaan vaikeakulkuisessa maastossa.
  • Tämä rengas on varustettu POR merkinnällä, joten se on lain mukaan sallittu ympärivuotiseen käyttöön Suomessa.