32×11.5-15 113Q Nankang N-889 Mudstar M/T White Letters

166.23

32×11.5-15 Nankang N-889 Mudstar M/T White Letters kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: ()

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K3211515NANKANGN889 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang N-889 Mudstar M/T White Letters 32×11.5-15 113Q

Nankang N-889 Mudstar M/T White Letters on maastureille ja nelivetoisille ajoneuvoille suunnattu maastorengas, joka on kehitetty tarjoamaan ylivertaista suorituskykyä vaikeakulkuisessa maastossa. Tämän renkaan aggressiivinen kulutuspintakuvio ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan off-road-harrastajille ja seikkailunhaluisille kuljettajille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja ajoneuvonsa suorituskyvyn suhteen. Valkoiset kirjaimet sivuseinämissä lisäävät renkaalle erottuvaa ulkonäköä, joka sopii erinomaisesti maastureiden ja nelivetoajoneuvojen ilmeeseen.

  • Nankang N-889 Mudstar M/T:n suunnittelussa on keskitytty tarjoamaan maksimaalinen pito ja vetokyky mudassa, sorassa ja muissa haastavissa maastoissa, mikä varmistaa luotettavan suorituskyvyn off-road-käytössä.
  • Rengas on valmistettu kestämään kovaa käyttöä ja vaikeita olosuhteita, mikä takaa pitkän käyttöiän ja vähentää riskejä renkaan vaurioitumiselle haastavissa maastoissa.
  • N-889 Mudstar M/T:n sivuseinämät on vahvistettu lisäämään renkaan kestävyyttä ja suojaa kivien ja muiden terävien esineiden aiheuttamilta vaurioilta.
  • Valkoiset kirjaimet renkaan sivuseinämissä lisäävät ajoneuvosi ulkonäköä, tuoden esiin sen seikkailunhaluisen luonteen.
  • Tässä renkaassa on POR merkintä, joten se on sallittu ympärivuotiseen käyttöön Suomessa.