315/35R20 110Y Triangle Sportex

120.75

Triangle Sportex (th2O1) 315/35R20 110Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to144159 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Triangle Sportex on kesärengas, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja ajomukavuutta autoilijoille kesäkaudella. Triangle Sportex (TH2O1) on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä kuivilla ja märillä teillä. Sen optimoitu kulutuspintakuvio ja kumiseos tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden. Renkaassa on syvät poikkileikkausurat ja pitkittäisurat, jotka auttavat tehokkaasti poistamaan vettä ja estävät vesiliirtoa sateisissa olosuhteissa. Tämä tekee Triangle Sportexista turvallisen valinnan märillä teillä.

Triangle on panostanut ajomukavuuteen, ja Sportex-renkaat tarjoavat tasaista ja hiljaista ajokokemusta. Ne vähentävät tienpinnan epätasaisuuksien aiheuttamaa tärinää ja melutasoa, mikä tekee matkanteosta miellyttävää. Triangle renkaat tunnetaan yleisesti pitkäikäisyydestään ja kestävyydestään. Ne on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja pitkää käyttöikää, mikä säästää rahaa renkaiden vaihtamisessa.

Meillä on useita varastoja käytössä, joten tätäkin mallia voi olla useampia tarjolla samassa kokoluokassa. Laita halvin tilaukseen.