275/40R21 107W XL Winrun R330 W-silent

132.95

Winrun R330 W-silent 275/40R21 107W XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to164365 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

275/40R21 107W XL Winrun R330 W-silent

Winrun R330 W-Silent on moderni henkilöauton rengas, joka edustaa Winrunin sitoutumista ajomukavuuteen ja edulliseen hintatasoon. Tämän renkaan keskiössä on innovatiivinen W-Silent teknologia, joka käyttää ääntä absorboivaa vaahtomateriaalia renkaan sisäkammiossa. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus vähentää merkittävästi melua, joka syntyy renkaan sisätilan resonanssista ajon aikana, tarjoten näin huomattavasti hiljaisemman ajokokemuksen. Tämä rengasmalli sopii myös sähköautoihin.

R330 W-Silent on suunniteltu erityisesti kuljettajille, jotka arvostavat sekä suorituskykyä että mukavuutta. Renkaan kehittelyssä on panostettu paitsi melun vähentämiseen myös erinomaiseen pidon ja vakauden tarjoamiseen erilaisissa sääolosuhteissa. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan monipuoliseen käyttöön, tarjoten luotettavuutta ja miellyttävää ajotuntumaa niin kaupunkiajossa kuin maantiellä.

Winrun R330 W-Silent erottuu markkinoilla sen kyvyllä tarjota rauhallinen ja nautinnollinen ajomatka ilman, että tämä vaikuttaisi negatiivisesti muihin tärkeisiin suorituskykyominaisuuksiin, kuten jarrutusmatkaan tai kulutuskestävyyteen. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan nykyaikaiselle kuljettajalle, joka haluaa yhdistää mukavuuden ja suorituskyvyn ilman kompromisseja.