265/70R17 121/118S Toyo Open Country A/Tplus

177.22

Toyo Open Country A/Tplus 265/70R17 121/118S kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: D
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

16 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to147370 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

265/70R17 121/118S Toyo Open Country A/Tplus

Toyo Open Country A/T Plus on monipuolinen all-terrain rengas, joka on kehitetty tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja määrätietoista ulkonäköä. Sen jäykän lohkodesignin ja epäsymmetrisen pintakuvion ansiosta Open Country A/T Plus on täydellinen valinta kuljettajille, jotka haluavat liikkua kaikkialla, niin valtateillä kuin huonommillakin kärrypoluilla.

Tämä rengas tarjoaa parannettua kestävyyttä, poikkeuksellista tiekäyttäytymistä ja laajennettuja maastoajo-ominaisuuksia. Se on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, tarjoten samalla sujuvan ja vakaan ajokokemuksen sekä tiellä että sen ulkopuolella. Open Country A/T Plusin ainutlaatuinen pintakuvio ja seos parantavat pidon ja ohjattavuuden lisäksi myös rengaan kestävyyttä, mikä pidentää sen käyttöikää ja vähentää kuljettajan kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Toyo Open Country A/T Plus on ihanteellinen valinta seikkailunhaluisille kuljettajille, jotka arvostavat monipuolisuutta ja luotettavuutta. Sen avulla voit kokea sujuvan ajon kaupungissa ja nauttia samanaikaisesti renkaan kyvystä selviytyä haastavista maastoista ja vaihtelevista sääolosuhteista.

Tässä rengasmallissa ei ole 3PMSF eikä POR merkintää, joten talvella sillä ei saa lain mukaan ajaa Suomessa.