265/70R17 115T LAUFENN LD01 X Fit HT

136.60

Laufenn X Fit HT 265/70R17 115T kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: D
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

16 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to129632 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

265/70R17 115T LAUFENN LD01 X Fit HT

Laufenn X Fit HT on maantieajoon suunniteltu kesärengas, joka on kehitetty tarjoamaan vakautta, kestävyyttä ja mukavuutta erityisesti henkilöautoille ja SUV ajoneuvoille. Laufenn X Fit HT soveltuu erinomaisesti kuljettajille, jotka etsivät luotettavaa rengasta jokapäiväiseen käyttöön.

  • Laufenn X Fit HT on optimoitu maantieajoon, tarjoten erinomaista hallittavuutta ja vakautta korkeissa nopeuksissa. Sen tasainen kulutuspinta mahdollistaa tasaisen kulumisen ja pidentää renkaan käyttöikää.
  • Renkaan kestävyyttä on parannettu käyttämällä vahvistettuja materiaaleja, jotka suojaavat rengasta vaurioilta ja kulumiselta. Laufenn X Fit HT on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita ja tarjoaa luotettavaa suorituskykyä niin kuivalla kuin märälläkin tiellä.
  • Laufenn on HANK00K:in omistama tuotemerkki, joka tarjoaa laadukkaita auton renkaita järkevään hintaan.