265/70R16 112H Nexen ROADIAN HTX RH5

119.04

Nexen ROADIAN HTX RH5 265/70R16 kesärengas

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: B (71 dB)

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

14 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 15777NXK Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nexen Roadian HTX RH5 M+S kesärengas on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä, kestävyyttä ja ajomukavuutta maastureille ja SUV ajoneuvoille. Tämä rengas yhdistää monipuolisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän, tehden siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka etsivät luotettavaa kumppania niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille.

  • Roadian HTX RH5 on suunniteltu tarjoamaan vankka pito ja vakaus sekä kuivilla että märillä pinnoilla, parantaen turvallisuutta ja hallittavuutta monenlaisissa ajotilanteissa.
  • Tämän renkaan kestävä rakenne ja kumiseos takaavat pitkän käyttöiän, mikä vähentää renkaanvaihdon tarvetta ja säästä näin rahaa.

Nexen Roadian HTX RH5 on erinomainen valinta kuljettajille, jotka arvostavat monipuolisuutta, kestävyyttä ja mukavuutta renkaissaan. Sen kehittynyt teknologia ja suunnittelu takaavat, että voit nauttia jokaisesta ajokilometristä, luottaen renkaasi suorituskykyyn ja turvallisuuteen niin kaupungin sisällä kuin maanteilläkin.