265/65R17 112H SL Continental Conticrosscontact Lx2

174.38

Continental Conticrosscontact Lx2 265/65R17 112H kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to36736 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

265/65R17 112H SL Continental Conticrosscontact Lx2

Continental CrossContact LX2 on SUV ja maasturikäyttöön suunnattu kesärengas, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta sekä tiellä että kevyessä maastossa. Tämä rengas yhdistää Continentalin edistyneen teknologian ja pitkän kokemuksen renkaanvalmistuksesta, mikä tekee siitä luotettavan valinnan autoilijoille, jotka arvostavat ajoneuvonsa monipuolisuutta ja haluavat nauttia turvallisesta ja miellyttävästä ajokokemuksesta kaikissa olosuhteissa.

  • Monipuolinen pito: CrossContact LX2 tarjoaa erinomaista pitoa ja vakautta sekä kuivilla että märillä pinnoilla, mikä parantaa ajoneuvon turvallisuutta ja kuljettajan luottamusta. Sen suunnittelu mahdollistaa myös hyvän suorituskyvyn kevyessä maastossa.
  • Pitkä käyttöikä: Continental on panostanut renkaan kestävyyteen ja kulutuskestävyyteen, mikä takaa CrossContact LX2:lle pitkän käyttöiän. Tämä tarjoaa kuljettajille parempaa taloudellista arvoa pitkällä aikavälillä.
  • Continental CrossContact LX2 on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka etsivät korkealaatuista, monipuolista ja kestävää kesärengasta SUV- tai kevytkuorma-autoonsa. Sen suorituskykyiset ominaisuudet ja suunnittelu tarjoavat luotettavan ja mukavan ajokokemuksen, mikä tekee siitä sopivan valinnan niin päivittäiseen ajamiseen.