265/60R18 119/116Q Kumho Mt51

183.95

Kumho Mt51 265/60R18 119/116Q kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to167851 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

265/60R18 119/116Q Kumho Mt51

Kumho MT51 on monikäyttöinen maastorengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä vaativissa maasto-olosuhteissa. Tämä rengas on ihanteellinen valinta niin off-road-käyttöön kuin tavalliseen maantieajoonkin, sillä se on kehitetty kestämään kovaa kulutusta ja tarjoamaan maksimaalista pitoa monenlaisilla pinnoilla.

  • Kumho MT51:n rakenne on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Sen vahvistetut sivuseinät ja kestävä kulutuspinnan rakenne tarjoavat suojaa kivien ja muiden terävien esineiden aiheuttamilta vaurioilta, mikä tekee siitä luotettavan vaihtoehdon karkeille maastoille.
  • Rengas on varustettu syvällä kulutuspinnalla, joka parantaa pitoa mutaisilla, hiekkaisilla ja kivisillä teillä. MT51:n kuviointi on suunniteltu myös optimoimaan muta- ja vesivirtausta renkaan alta, parantaen näin ajon vakautta ja turvallisuutta märissä olosuhteissa.
  • Kumho MT51 on suunniteltu erityisesti maastokuorma-autoille, SUV-ajoneuvoille ja muille raskaammille ajoneuvoille, jotka vaativat korkeaa suorituskykyä ja kestävyyttä. Sen kyky selviytyä vaativista olosuhteista tekee siitä suositun valinnan off-road-harrastajien ja ammattilaisten keskuudessa.
  • Tämä rengas on POR, eli sen hyväksytty ympärivuotiseen käyttöön Suomessa.