265/60R18 114H XL Triangle Agilex A/t

118.38

Triangle Agilex A/t (tr292) 265/60R18 114H XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 73

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to157914 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

265/60R18 114H XL Triangle Agilex A/t (tr292)

Triangle Agilex A/T (TR292) M+S on kehitetty vastaamaan kasvavaan kysyntään tasapainoisesta suorituskyvystä sekä maantiellä että maastossa. Agilex A/T on erityisesti suunniteltu kuluttajille, jotka arvostavat joustavuutta, haluavat erinomaista suorituskykyä niin tiellä kuin sen ulkopuolellakin ja toivovat renkailtaan pitkää käyttöikää kaikissa olosuhteissa. Nimensä mukaisesti Agilex A/T tarjoaa ketteryyttä kaikissa tilanteissa. Uusi mallisto on laajennettu kattamaan lisää kevyen kuorma-auton kokoja, luoden kattavan globaalin valikoiman.

Lisäävät jäykkyyttä, mikä vähentää ajomelua ja estää epätasaista kulumista.Vaimentaa tienpinnan värinää ja tarjoaa tasapainoisen suorituskyvyn asfaltilla ja sorateillä. Tuloksena on erinomainen ajosuorituskyky ja alhainen melutaso.

Jämäkkä rengasrakenne vähentää rungon muodonmuutoksia ja lisää renkaan lujuutta. Tuloksena on lisääntynyt vastustuskyky rengasvaurioita vastaan.