255/70R18 113T SAILUN Terramax Cvr

108.48

Sailun Terramax Cvr 255/70R18 113T kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: D
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

12 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to137255 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

255/70R18 113T Sailun Terramax Cvr

Sailun Terramax CVR on monikäyttöinen crossover- ja SUV-ajoneuvoille suunnattu kesärengas. Se tarjoaa tasapainoisen suorituskyvyn niin kaupungin kaduilla kuin kevyessä maastossakin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden ja ajoturvallisuuden jokapäiväisessä ajossa. Sailun Terramax CVR on suunniteltu tarjoamaan luotettavuutta, kestävyyttä ja taloudellisuutta, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon laajalle kuljettajakunnalle.

  • Rengas tarjoaa myös erinomaista pitoa ja ohjattavuutta sekä kuivilla että märillä teillä.
  • Sen kehittynyt kumiseos ja suunniteltu pintakuvio takaavat hyvän pidon erilaisilla pinnoilla, parantaen turvallisuutta ja ajoneuvon hallintaa.
  • Sailun Terramax CVR on varustettu urilla, jotka on suunniteltu tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä sateisella säällä ja parantaa märkäpitoa.