255/60R18 112H XL Gripmax Inception A/t

124.11

Gripmax Inception A/t 255/60R18 112H XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: C
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to165558 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

255/60R18 112H XL Gripmax Inception A/t

Gripmax Inception A/T on monipuolinen all-terrain rengas, joka on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä sekä maastossa että tien päällä. Se on ihanteellinen valinta SUV- ja pick-up -ajoneuvoille, jotka vaativat renkaaltaan joustavuutta selviytyäkseen erilaisista olosuhteista – olipa kyse sitten hiekkateistä, mutaisista poluista tai tavallisista asfalttiteistä. Gripmax Inception A/T:n avulla kuljettajat voivat nauttia tasapainoisesta ajokokemuksesta riippumatta siitä, missä he ajavat.

Renkaan kulutuspintakuvio on suunniteltu tarjoamaan erinomainen pito ja hallinta monenlaisilla pinnoilla. Syvät ja leveät urat auttavat tehokkaasti poistamaan vettä ja mutaa renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa pidon märillä ja mutaisilla pinnoilla. Aggressiivinen olkapääsuunnittelu ja kulutuspinnan lohkot parantavat renkaan suorituskykyä ja ajovakautta maastossa, tarjoten samalla riittävän sujuvan ja hiljaisen ajokokemuksen tien päällä.

Gripmax on kiinnittänyt huomiota myös Inception A/T -renkaan kestävyyteen. Vahvistettu rakenne ja kestävät materiaalit takaavat, että rengas kestää haastavia olosuhteita ja tarjoaa pitkän käyttöiän. Lisäksi, vaikka Gripmax Inception A/T on suunniteltu kestämään vaativia maasto-olosuhteita, se tarjoaa silti mukavan ajokokemuksen tien päällä.

Gripmax Inception A/T on vankka ja luotettava valinta autoilijoille, jotka haluavat monipuolisen rengasvaihtoehdon, joka soveltuu laajaan valikoimaan ajotehtäviä ja olosuhteita. Se yhdistää kestävyyden, suorituskyvyn ja ajomukavuuden tavalla, joka vastaa modernien SUV- ja pick-up -ajoneuvojen kuljettajien tarpeisiin.

Tässä renkaassa on 3PMSF merkintä, joten se on sallittu ympärivuotiseen käyttöön Suomessa.