255/55R18 109T XL Triangle IceLynx Ti5O1

129.64

Triangle Ti5O1 255/55R18 109T XL nastarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to142768 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

255/55R18 109T XL Triangle Ti5O1

Triangle Icelynx Ti5O1 nastarengas tarjoaa hyvän hinta- laatusuhteen budjettiluokan talvirenkaisiin. Tämä nastarengas on suunniteltu ja kehitetty Suomessa. Pohjoisen oloihin kehitetty nastarengas suurella nastamäärä takaa varman pidon myös ääritilanteissa. Ajettavuus lumisilla ja jäisillä teillä on kiitettävällä tasolla tässä hintaluokassa. Renkaassa tehokas nastoitus ja moderni pintakuviointi mukavan ja turvallisen ajon takaamiseksi.

Icelynx TI5O1 yhdistää Triangle-renkaiden tunnetun kestävyyden ja innovatiivisen suunnittelun, tarjoten kuljettajille luotettavaa pitoa, vakautta ja hallintaa kylmissä talviolosuhteissa. Nastojen optimaalinen sijoittelu takaa maksimaalisen pidon ja vähentää liukastumisen riskiä. Tämän renkaan rakenne on suunniteltu varmistamaan ajoneuvon vakaus ja hallittavuus myös vaikeissa talviolosuhteissa. Se tarjoaa kuljettajille luottamusta ja mielenrauhaa talviajossa.