255/45R20 101T Bridgestone BLIZZAK DM-V3

223.20

Bridgestone BLIZZAK DM-V3 255/45R20 kitkarengas

Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: E
Melupäästö: B (73 dB)

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): BR18923 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Bridgestone Blizzak DM-V3 on innovatiivinen nastaton talvirengas, joka on suunniteltu erityisesti SUV- ja maastureille. Sen kehittelyssä on hyödynnetty viimeisimpiä rengasteknologioita, minkä ansiosta DM-V3 tarjoaa parannettua kestävyyttä ja tehoa äärimmäisissä talviolosuhteissa. Tämä rengas on todiste Bridgestonen sitoutumisesta tarjota kuljettajille luotettavia ja turvallisia renkaita, jotka vastaavat kylmän kauden haasteisiin.

  • DM-V3 kitkarengas on suunniteltu pysähtymään 9 % nopeammin jäisillä teillä verrattuna sen edeltäjään, DM-V2:een, mikä lisää turvallisuutta kriittisissä tilanteissa.
  • Tämän renkaan kulutusikä on 25% pidempi verrattuna edeltäjäänsä, mikä tekee siitä taloudellisemman valinnan pitkällä aikavälillä.
  • Erityinen Multicell-kumiseos auttaa renkaan säilyttämään täyden paineen pakkasessa ja takaa hyvän kosketuspinnan jäisillä teillä. Huokoinen rakenne poistaa ja ohjaa veden pois renkaan pinnasta, tarjoten luotettavan pidon vaikeissakin olosuhteissa.
  • Renkaan kestävyyttä ja suorituskykyä on lisätty jäykillä kuviopaloilla, jotka ylläpitävät renkaan muotoa ja toimivuutta myös kovassa käytössä.

Bridgestone Blizzak DM-V3 on täydellinen valinta kuljettajille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta ratkaisua talviajoneuvojensa varusteluun. Se tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä lumella ja jäällä, parantaen turvallisuutta ja ajomukavuutta talven haastavimmissakin olosuhteissa. Tämä rengas vahvistaa Bridgestonen mainetta innovatiivisten ja korkealaatuisten talvirenkaiden valmistajana.