245/75R16 120/116P Toyo Open Country M/T

175.52

Toyo Open Country M/T 245/75R16 120/116P kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to157882 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/75R16 120/116P Toyo Open Country M/T

Toyo Open Country M/T (POR) on erittäin suorituskykyinen maastorengas, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista pitoa, kestävyyttä ja suorituskykyä äärimmäisissä maasto-olosuhteissa. Tämä rengas on ihanteellinen valinta off-road-entusiasteille ja kuljettajille, jotka vaativat renkailtaan maksimaalista suorituskykyä mudassa, hiekassa, kivikossa ja muilla haastavilla pinnoilla. Open Country M/T yhdistää Toyo Tiresin innovatiivisen teknologian ja pitkäaikaisen kokemuksen rengasalalta, tarjoten luotettavan suorituskyvyn sekä maastossa että maantiellä.

  • Open Country M/T on myös kyvykäs maantierengas, jonka uusi teknologia tekee siitä uskomattoman hyvin ohjattavan ja hallittavan renkaan sekä maasto- että maantieajoon.
  • Palat pureutuvat alustaan ja auttavat poistamaan mutaa, lunta ja kiviä ja pitävät samalla yllä maastoajopitoa. Kuviopalat myös vahvistaa rengasta ja tarjoaa siten parempaa ohjattavuutta ja kestävyyttä säilyttäen samalla hyvän kuormauskapasiteetin.
  • Tämä rengas on varustettu POR merkinnällä, joten tällä voi lain mukaan ajaa ympäri vuoden Suomessa.