245/70R16 111T XL Maxxis Ns5 Premitra Ice

147.23

Maxxis Ns5 Premitra Ice 245/70R16 111T XL nastarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to120039 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/70R16 111T XL Maxxis Ns5 Premitra Ice

Maxxis NS-5 Premitra Ice on nastarengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja turvallisuutta talviolosuhteissa. Maxxis tunnetaan edullisten, laadukkaiden ja suorituskykyisten renkaiden valmistajana, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin ajotarpeisiin ja olosuhteisiin.

  • NS-5 Premitra Ice on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen pito kylmissä talviolosuhteissa, mikä lisää turvallisuutta ja luottamusta ajamiseen.
  • Näissä renkaissa käytetään edistyneitä kumiseoksia ja kulutuspintakuvioita, jotka säilyttävät joustavuutensa myös alhaisissa lämpötiloissa, parantaen pitoa ja ajettavuutta.
  • Maxxis NS-5 Premitra Ice nastarengas on ihanteellinen valinta autoilijoille, jotka etsivät luotettavaa ja suorituskykyistä rengasta koviin pohjoisiin talviolosuhteisiin.