245/65R17 111H XL Toyo Open Country U/t

132.63

Toyo Open Country U/t 245/65R17 111H XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: C
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to106708 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/65R17 111H XL Toyo Open Country U/t

Toyo Open Country U/T M+S on suunniteltu erityisesti kaupunkimaastureille (SUV), tarjoten tasapainoisen yhdistelmän mukavuutta, hiljaisuutta ja suorituskykyä sekä maantiellä että kevyessä maastoajossa. Tämä rengas on ihanteellinen valinta autoilijoille, jotka etsivät luotettavaa suorituskykyä päivittäisessä ajossa, mutta jotka arvostavat myös renkaan kykyä selviytyä kevyistä maasto-olosuhteista.

  • Open Country U/T tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja hallittavuuden sekä kuivilla että märillä teillä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan kaikenlaisiin ajo-olosuhteisiin.
  • Open Country U/T käyttää kestävää kumiseosta ja on suunniteltu kestämään, mikä tarjoaa kuljettajille pitkän käyttöiän ja paremman taloudellisen hyödyn.
  • Vaika Open Country U/T on ensisijaisesti suunniteltu maantieajoon, se tarjoaa myös riittävän suorituskyvyn kevyessä maastoajossa, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden ja seikkailun.