245/65R17 111H XL Michelin Latitude Cross

198.09

Michelin Latitude Cross 245/65R17 111H XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to88367 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/65R17 111H XL Michelin Latitude Cross

Michelin Latitude Cross M+S on monipuolinen all terrain rengas, joka yhdistää maastoajoneuvojen renkaiden kestävyyden ja maantierenkaiden ajomukavuuden. Tämä rengas on suunniteltu sekä henkilöautoille että SUV:ille, jotka vaativat hyvää suorituskykyä sekä maastossa että maanteillä. Michelin Latitude Cross tarjoaa erinomaisen pidon vaihtelevissa olosuhteissa, olipa kyse sitten kuivasta asfaltista, mutaisista poluista tai hiekkaisista teistä.

Latitude Cross käyttää Michelinin “Mud Catcher” -kulutuspintakuviota, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista pitoa pehmeässä maastossa, kuten mudassa ja hiekassa, mahdollistaen luotettavan etenemisen haastavissa olosuhteissa.

MICHELIN Latitude Cross on kestävä rengas suorituskykyä vaikeissa ajo-olosuhteissa vaativille kuljettajille. Sen Terrain-Proof-seos kestää kulutusta niin tiellä kuin maastossakin. Valitse MICHELIN-rengas, jonka kestävyys selviää raskaasti kuormitettujen SUV-autojen ajamisesta tai sorateiden haasteista.