245/65R17 111H XL Falken Wildpeak Wp/at01

150.76

Falken Wildpeak Wp/at01 245/65R17 111H XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: D
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to148801 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/65R17 111H XL Falken Wildpeak Wp/at01

Falken Wildpeak A/T01 M+S kesärengas on suunniteltu seikkailunhaluisille kuljettajille, jotka vaativat renkailtaan suorituskykyä niin maastossa kuin tielläkin. Tämä all-terrain-rengas tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän kestävyyttä, pitoa ja ajomukavuutta, tehdessään siitä sopivan valinnan niin SUV- kuin maastureille. Falken Wildpeak -sarja on kehitetty tarjoamaan poikkeuksellista suorituskykyä ja luotettavuutta monenlaisiin ajotilanteisiin.

  • Wildpeak-sarjan renkaat on tunnettuja niiden kyvystä selviytyä vaativissa maasto-olosuhteissa tarjoten samalla miellyttävän ajokokemuksen avoteillä.
  • Suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa niin maastossa kuin tielläkin, mahdollistaen luotettavan suorituskyvyn erilaisissa ajotilanteissa.
  • Vahvistettu rakenne ja kulutusta kestävä kumiseos takaavat renkaan pitkän käyttöiän ja kestävyyden, vähentäen renkaanvaihdon tarvetta.