245/65R17 111H Hifly VIGOROUS HT601 SUV

75.64

Hifly VIGOROUS HT601 SUV 245/65R17 kesärengas

Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: C
Melupäästö: 2 (71 dB)

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 200H6006 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hifly Vigorous HT601 SUV on suunniteltu erityisesti maastureille ja SUV ajoneuvoille, tarjoten tasapainoisen yhdistelmän mukavuutta, kestävyyttä ja suorituskykyä. Tämä rengas on ihanteellinen valinta autoilijoille, jotka arvostavat hiljaista ja sujuvaa ajokokemusta sekä kaupungissa että maanteillä. HT601:n suunnittelussa on keskitytty erityisesti pitkään käyttöikään ja polttoainetehokkuuteen, mikä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan monenlaisiin ajotarpeisiin.

  • Hifly on tunnettu kyvystään tuottaa edullisia ja kestäviä renkaita, ja HT601 ei ole poikkeus. Sen kestävä rakenne ja kulutusta kestävä kumiseos takaavat, että rengas kestää kauan, tarjoten hyvän vastineen rahalle.
  • Hifly Vigorous HT601 SUV on erinomainen valinta autoilijoille, jotka etsivät luotettavaa ja mukavaa rengasta päivittäiseen käyttöön. Sen yhdistelmä kestävyyttä, mukavuutta ja suorituskykyä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan SUV- ja crossover-kuljettajille.