235/85R16 120/116T 10PR Davanti Terratoura A/t

129.69

Davanti Terratoura A/t 235/85R16 120/116T 10PR kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 75

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to167511 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

235/85R16 120/116T 10PR Davanti Terratoura A/t

Davanti Terratoura A/T on all-terrain-rengas, joka on suunniteltu tarjoamaan monipuolista suorituskykyä sekä maastossa ja tienpäällä. Tämä rengas yhdistää kestävyyden, pito ja mukavuuden, tehden siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat ajoneuvonsa selviytyvän yhtä hyvin niin sorateillä kuin asfaltillakin. Davanti on tunnettu innovatiivisista rengasratkaisuistaan, jotka on suunniteltu parantamaan ajokokemusta tarjoamalla luotettavaa suorituskykyä ja kestävyyttä.

  • Terratoura A/T:n erikoissuunniteltu kulutuspintakuvio tarjoaa erinomaista pitoa monenlaisilla alustoilla, parantaen turvallisuutta ja hallittavuutta sekä märillä että kuivilla pinnoilla.
  • Rengas on suunniteltu kestämään vaativia maasto-olosuhteita, mikä takaa pitkän käyttöiän ja vähentää tarvetta usein toistuville renkaanvaihdoille.
  • Vaikka Terratoura A/T on ensisijaisesti suunniteltu all-terrain-käyttöön, sen suorituskyky ja kestävyys tekevät siitä sopivan vaihtoehdon ympärivuotiseen käyttöön tietyissä ilmasto-olosuhteissa.Tämä rengas on varustettu 3PMSF merkinnällä, joten se on lain mukaan sallittu tielliikenteeseen ympäri vuoden Suomessa.