235/75R15 109T TRISTAR SPO.PO. AT

82.97

235/75R15 109T TRISTAR SPO.PO. AT

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 71dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5420068665167 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

235/75R15 109T TRISTAR SPO.PO. AT

Tristar Sportpower A/T on all-terrain-rengas, joka on suunniteltu tarjoamaan monipuolista suorituskykyä sekä maantiellä että kevyessä maastossa. Se on suunnattu kuljettajille, jotka haluavat yhdistää maantieajon mukavuuden ja maastoajon kyvykkyyden yhdessä renkaassa. Tristar, joka on tunnettu tarjoamaan kohtuuhintaisia rengasvaihtoehtoja ilman, että suorituskyvyssä tehdään kompromisseja, on kehittänyt Sportpower A/T:n vastaamaan sekä kaupunki- että maastokäyttäjien tarpeisiin.

  • Tristar Sportpower A/T tarjoaa hyvän pidon ja ajovakauden sekä kuivilla että märillä teillä, kiitos sen monipuolisen kulutuspintakuvion. Rengas on suunniteltu erityisesti parantamaan pitoa maasto-olosuhteissa.
  • Sportpower A/T on valmistettu käyttämällä kestäviä materiaaleja, jotka lisäävät renkaan käyttöikää ja varmistavat tasaisen kulutuksen. Sen rakenne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä sekä maantiellä että maastossa.