235/70R16 106T Hankook WINTER I*CEPT X RW10

133.92

Hankook WINTER I*CEPT X RW10 235/70R16 kitkarengas

Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: E
Melupäästö: 2 (73 dB)

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1023366 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hankook I*cept X RW10 on suunniteltu erityisesti maastoautoille ja SUV-ajoneuvoille, jotka kohtaavat Pohjoismaiden vaativat talviolosuhteet. Tämä kitkarengas yhdistää Hankookin edistyneimmän rengasteknologian ja innovaation, tarjoten kuljettajille luotettavaa suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta lumella ja jäällä. Sen V-muotoinen pintakuvio on optimoitu tarjoamaan maksimaalista pitoa haastavissa talvisäissä, parantaen ajoneuvon hallittavuutta ja vähentäen vesiliirron riskiä.

  • I*cept X RW10:n V-muotoinen pintakuvio ja erikoiskumiseos on suunniteltu erityisesti parantamaan pitoa lumella ja jäällä, mikä takaa turvallisen ajokokemuksen myös äärimmäisissä olosuhteissa.
  • Hankook on hyödyntänyt tämän renkaan kehityksessä viimeisintä teknologiaansa, mikä mahdollistaa paremman suorituskyvyn ja kestävyyden kylmissä talviolosuhteissa.
  • Hankook I*cept X RW10 on ihanteellinen valinta maastoautojen ja SUV-ajoneuvojen kuljettajille, jotka etsivät korkealaatuista kitkarengasta selviytyäkseen Pohjoismaiden ankarien talvien haasteista.