235/65R17 108H XL Yokohama Geolandar A/t-s G0I5

143.22

Yokohama Geolandar A/t-s G0I5 235/65R17 108H XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: C
Melupäästö: 70

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to147405 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

235/65R17 108H XL Yokohama Geolandar A/t-s G0I5

Yokohama Geolandar A/T-S G0I5 on all-terrain-rengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä sekä tiellä että maastossa. Tämä rengas on ihanteellinen valinta SUV- autojen kuljettajille, jotka vaativat renkailtaan monipuolisuutta ja kestävyyttä vaihtelevissa olosuhteissa. Geolandar A/T-S G0I5 yhdistää Yokohaman pitkälle kehitettyä rengasteknologiaa, tarjoten parannetun pidon, kestävyyden ja ajomukavuuden.

  • Geolandar A/T-S G0I5 tarjoaa vankan pidon ja vakauden sekä kuivilla että märillä pinnoilla sekä maastossa. Sen kehittynyt kulutuspintakuvio ja kumiseos parantavat traktiota ja hallittavuutta monenlaisissa ajo-olosuhteissa.
  • Rengas on suunniteltu kestämään haastavia maasto-olosuhteita ja tarjoamaan pitkän käyttöiän. Sen vahvistettu rakenne ja kulutusta kestävä kumiseos takaavat, että Geolandar A/T-S G0I5 säilyttää suorituskykynsä ja turvalliset ominaisuutensa pitkään.
  • Geolandar A/T-S G0I5 on suunniteltu toimimaan luotettavasti kaikissa neljässä vuodenajassa, tarjoten erinomaisen suorituskyvyn kaikilla keleillä. Suurin osa tästärengasmallista on varustettu 3PMSF merkinnällä (Varmista tarvittaessa kysymällä meiltä).