235/65R17 104W Michelin LAT.SPORT 3 AO

155.32

235/65R17 104W Michelin LAT.SPORT 3 AO

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 70dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3528701662602 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

235/65R17 104W Michelin LAT.SPORT 3 AO

Michelin Latitude Sport 3 on suorituskykyinen kesärengas, joka on suunnattu erityisesti premium-luokan SUV-ajoneuvoille. Tämä rengas on Michelinin vastaus kuljettajille, jotka etsivät yhdistelmää huippusuorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta. Latitude Sport 3 hyödyntää Michelinin pitkää kokemusta ja teknologista osaamista, tarjoten erinomaisen ajokokemuksen sekä kuivilla että märillä teillä. Se on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka haluavat nauttia dynaamisesta ajotyylistä ja vaativat renkailtaan parasta mahdollista suorituskykyä.

  • Erinomainen Pito ja Ohjattavuus: Michelin Latitude Sport 3 tarjoaa erinomaista pitoa ja ohjattavuutta, mikä tekee siitä luotettavan valinnan korkean suorituskyvyn ajoneuvoille. Sen kehittynyt kumiseos ja optimoitu pintakuvio parantavat kosketuspintaa tienpintaan, mikä mahdollistaa tarkan ja hallitun ajokokemuksen erityisesti korkeissa nopeuksissa ja kaarteissa.
  • Tämä rengas on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista suorituskykyä myös märillä pinnoilla. Innovatiivinen pintakuvio sisältää syvät ja tehokkaat urat, jotka poistavat vettä renkaan alta, vähentäen vesiliirron riskiä ja parantaen märkäpitoa. Latitude Sport 3:n jarrutusteho märillä pinnoilla on huippuluokkaa, mikä lisää ajoturvallisuutta sateisissa olosuhteissa.
  • Michelin on tunnettu renkaidensa pitkästä käyttöiästä, ja Latitude Sport 3 ei ole poikkeus. Sen kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat, että rengas säilyttää suorituskykynsä ja tehokkuutensa pidempään, tarjoten kuljettajille parempaa taloudellista arvoa.