235/65R16C 115R Continental Contivancontact 2OO

178.61

Continental Contivancontact 235/65R16 115R kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: A
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to129302 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

235/65R16 115R Continental Contivancontact

Continental VanContact 2OO on kesärengas, joka on suunniteltu pakettiautoille, tarjoten erinomaista suorituskykyä, turvallisuutta ja taloudellisuutta. Tämän renkaan kehityksessä Continental on keskittynyt erityisesti vastaamaan ammattikuljettajien ja kaupallisen ajoneuvokaluston tarpeisiin, joissa ajoneuvon luotettavuus, polttoainetehokkuus ja pitkä käyttöikä ovat keskeisessä roolissa.

VanContact 2OO erottuu kyvyllään tarjota vankka pito ja vakaa ohjattavuus sekä kuivilla että märillä teillä. Renkaan pintakuvio on suunniteltu maksimoimaan kosketus tienpintaan, mikä parantaa turvallisuutta ja ajovakautta. Innovatiiviset urat auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, vähentäen vesiliirron riskiä ja parantaen ajoneuvon hallintaa haastavissa sääolosuhteissa.

  • Continental on käyttänyt edistynyttä kumiseosteknologiaa, joka vähentää vierintävastusta.
  • Erikoismateriaalit ja rengasrakenteet vaimentavat tehokkaasti tienpinnasta aiheutuvaa melua ja tärinää, mikä tekee ajokokemuksesta miellyttävämmän.