235/60R18 107V Hifly VIGOROUS HP801 SUV

70.06

Hifly VIGOROUS HP801 SUV 235/60R18 kesärengas

Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: E
Melupäästö: 2 (71 dB)

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

87 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 200H3006 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hifly Vigorous HP801 SUV on suunniteltu erityisesti SUV- ja crossover-ajoneuvoille, tarjoten monipuolisen suorituskyvyn. Tämä kesärengas yhdistää Hiflyn pitkän kokemuksen renkaanvalmistuksessa innovatiivisiin teknologioihin, jotta kuljettajat voivat nauttia sekä mukavuudesta että turvallisuudesta ajossa. Vigorous HP801 on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka haluavat luotettavan ja taloudellisen rengasratkaisun, joka vastaa monenlaisiin ajotarpeisiin.

  • Tämä rengas on kehitetty tarjoamaan erinomaista pitoa ja ohjattavuutta sekä kuivilla että märillä pinnoilla, mikä parantaa turvallisuutta ja ajokokemusta.
  • Vigorous HP801 SUV:ssä on erityisesti suunnitellut urat, jotka tehostavat veden poistoa ja vähentävät vesiliirron riskiä märillä teillä.
  • Hifly Vigorous HP801 SUV tarjoaa erinomaisen kulutuskestävyyden, mikä tarkoittaa pitkää käyttöikää ja taloudellista ajamista.