235/55R19 101H SL Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

178.91

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 235/55R19 101H kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: A
Märkäpito: B
Melupäästö: 69

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to161552 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

235/55R19 101H SL Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista suorituskykyä, ohjattavuutta ja märkäpitoa korkean suorituskyvyn henkilöautoille ja urheiluautoille. Tämä rengas on Goodyearin vastaus kuljettajille, jotka vaativat renkailtaan parasta mahdollista suorituskykyä sekä kuivilla että märillä teillä, yhdistäen uusimman teknologian ja innovatiiviset suunnitteluratkaisut.

Eagle F1 Asymmetric 5 tarjoaa parannetun ohjattavuuden ja pidon sekä kuivilla että märillä pinnoilla. Sen kehittyneen kumiseoksen ja ainutlaatuisen pintakuvion ansiosta renkaalla on erinomainen kosketus tienpintaan, mikä mahdollistaa tarkan ja vakautetun ajokokemuksen.

Goodyear on kehittänyt tämän renkaan tarjoamaan lyhyempiä jarrutusmatkoja märillä ja kuivilla pinnoilla. Tämä saavutetaan käyttämällä innovatiivista seosteknologiaa, joka parantaa renkaan pitoa jarrutettaessa, lisäten ajoturvallisuutta erityisesti äkillisissä pysäytystilanteissa.