235/55R17 99V Pirelli Scorpion Verde

132.22

Pirelli Scorpion Verde 235/55R17 99V kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

18 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to163065 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

235/55R17 99V Pirelli Scorpion Verde

Pirelli Scorpion Verde on ympäristöystävällinen kesärengas. Sen kehityksessä on keskitytty vähentämään vierintävastusta, mikä parantaa polttoainetehokkuutta ja vähentää CO2-päästöjä, tehden siitä ihanteellisen valinnan ympäristötietoisille kuljettajille, jotka eivät halua tinkiä suorituskyvystä tai turvallisuudesta.

Scorpion Verde yhdistää Pirellin pitkäaikaisen kokemuksen ja teknologisen osaamisen, tarjoten kuljettajille korkeatasoista mukavuutta, pitkää käyttöikää ja poikkeuksellista suorituskykyä sekä kuivilla että märillä teillä.

  • Tämä rengas on valmistettu käyttäen innovatiivisia materiaaleja ja kumiseoksia, jotka on suunniteltu minimoimaan ympäristövaikutukset.
  • Scorpion Verden ainutlaatuinen muotoilu sisältää myös erityisiä uria, jotka tehostavat veden poistoa ja vähentävät vesiliirron riskiä, tarjoten lisäturvallisuutta märissä olosuhteissa.
  • Yksi Scorpion Verden avainominaisuuksista on sen hiljaisuus ja ajomukavuus. Pirelli on kehittänyt renkaan siten, että se tuottaa mahdollisimman vähän melua ajon aikana, mikä parantaa matkustusmukavuutta erityisesti pitkillä matkoilla.