235/50R19 103T XL Bridgestone SPIKE 3

233.72

Bridgestone SPIKE 3 235/50R19 103T XL nastarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to170444 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

235/50R19 103T XL Bridgestone SPIKE 3

Bridgestone Blizzak Spike 3:n, uuden sukupolven nastarengas, joka on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan turvallisuutta ja hallittavuutta äärimmäisissä talviolosuhteissa. Tämä Euroopassa kehitetty ja valmistettu rengas on suunnattu henkilö- ja SUV-autoille kaikkialla kohdemarkkinoilla. Se on luotettava kumppani autoilijoille, jotka arvostavat huippuluokan suorituskykyä ja ajoturvallisuutta kaikissa talviolosuhteissa.

TÜV SÜD -testit osoittavat, että Blizzak Spike 3 tarjoaa lyhyimmän jarrutusmatkan jäällä verrattuna muihin premium-luokan nastarenkaisiin. Uudet alumiinirunkoiset kovametallinastat lisäävät jäällä kosketuspainetta, minimoivat tien kulumisen ja tarjoavat erinomaisen pidon. Käyttöikä on parantunut huomattavasti, mikä tekee renkaasta kestävän ja taloudellisen valinnan. Erinomainen pito jäällä parantaa ajoturvallisuutta haastavissa talviolosuhteissa.