235/45-18 98T Linglong Nord Master

81.80

235/45-18 Linglong Nord Master talvirengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: ()

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): T2354518LINGLONGNORDM Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Linglong Nord Master 235/45-18 98T

Linglong Nord Master on suunniteltu vastaamaan Pohjoismaiden vaativia talviolosuhteita, tarjoten kuljettajille luotettavaa suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta kylmissä sääolosuhteissa. Tämä kitkarengas yhdistää Linglongin innovatiivisen teknologian ja suunnittelun, mikä takaa erinomaisen pidon ja hallinnan lumella ja jäällä, samalla kun se säilyttää hyvän ajomukavuuden ja kestävyyden. Nord Master on kehitetty kuljettajille, jotka haluavat nauttia turvallisesta ja mukavasta ajokokemuksesta talven haastavissa olosuhteissa, ilman että on tarvetta käyttää perinteisiä nastarenkaita.

  • Linglong Nord Master on optimoitu tarjoamaan maksimaalista pitoa lumisissa ja jäisissä olosuhteissa, mikä parantaa ajoturvallisuutta ja ajoneuvon hallittavuutta.
  • Renkaan kulutuspintakuvio ja urasuunnittelu on kehitetty tehokkaasti poistamaan vettä ja loskaa renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa ajoneuvon hallittavuutta märillä pinnoilla.
  • Linglong Nord Master on erinomainen valinta kuljettajille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää kitkarengasta Pohjoismaiden talveen. Sen suorituskyky lumella ja jäällä, kestävyys ja mukavuus tekevät siitä luotettavan kumppanin talviajoon.