225/75R16C 118R Maxxis Campro Mac2

157.49

Maxxis Campro Mac2 225/75R16 118R kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 70

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

16 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to178791 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/75R16 118R Maxxis Campro Mac2

Maxxis Campro MAC2 on kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti matkailuautoille. Se täyttää mukavuuden, kestävyyden ja suorituskyvyn vaatimukset, jotka ovat välttämättömiä nykyaikaisille camping-ajoneuvoille. Tämä rengas sisältää kehittyneitä ominaisuuksia, jotka parantavat ajokokemusta pitkillä matkoilla ja vaihtelevissa ympäristöissä, aina moottoriteiltä soisemmille alueille.

  • Maxxis MAC2 on vahvistettu kaksinkertaisella teräsvyöllä, mikä on ratkaisevan tärkeää estämään renkaiden vääntymistä, kun matkailuauto on varastoituna pitkiä aikoja.
  • Tämä kulutuspintakuvio mahdollistaa renkaan käytön monenlaisilla pinnoilla, auttaen sinua siirtymään sujuvasti moottoritieltä leirintäpaikkaan ja takaisin.
  • Campro MAC2 on kehitetty erityisesti kantamaan raskaita kuormia, mikä on tyypillistä matkailuautoille. Sen hyvät vaimennusominaisuudet ja vakaa kantava rakenne tekevät ajosta turvallista ja mukavaa.