225/70R16 103S Dynamo Snow-h Mws01 (w5I7)

95.89

Dynamo Snow-h Mws01 225/70R16 103S nastarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to153417 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/70R16 103S Dynamo Snow-h Mws01

Dynamo Snow-H MWS01 nastarengas on suunniteltu erityisesti maastureille ja SUV-ajoneuvoille, tarjoten luotettavan suorituskyvyn talven haastavissa olosuhteissa. Tämä nastarengas yhdistää edistyksellisen teknologian ja innovatiivisen suunnittelun, varmistaen erinomaisen pidon lumella, jäällä ja märillä teillä. Se on kehitetty kuljettajille, jotka vaativat maksimaalista turvallisuutta ja hallittavuutta kylmissä talviolosuhteissa.

  • Dynamo Snow-H MWS01:n nastat tarjoavat poikkeuksellisen pidon ja vakauden jäällä, parantaen merkittävästi ajoturvallisuutta talvikauden vaikeimmissakin olosuhteissa. Renkaan kulutuspintakuvio on suunniteltu maksimoimaan kosketuspinta tiehen lumella ja jäällä, mikä varmistaa luotettavan suorituskyvyn ja lyhyemmät jarrutusmatkat.
  • Dynamo Snow-H MWS01 on suunniteltu kestämään talven haasteita, tarjoten pitkän käyttöiän ja tasaisen kulutuksen koko renkaan eliniän ajan. Edullinen hinta ja laaja kokovalikoima.
  • Kuvasta poiketen kyseessä valmiiksi nastoitettu talvirengas.