225/70R15C 112/110Q Sailun ICE BLAZER WST1

87.94

Sailun ICE BLAZER WST1 225/70R15C nastarengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): GT19926 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sailun Ice Blazer WST1 nastarengas on suunniteltu vastaamaan pakettiautojen tarpeisiin talvikauden haastavissa olosuhteissa. Tämä C-vahvistettu nastarengas yhdistää edullisuuden korkeaan suorituskykyyn, tarjoten luotettavan pidon niin sohjossa, lumessa kuin jäiselläkin pinnalla. Sailunin kehittyneen rengasteknologian ansiosta WST1 erottuu markkinoilla kyvyllään tarjota erinomainen ajokokemus myös äärimmäisissä pakkasolosuhteissa, missä renkaan joustavuus ja pito ovat kriittisiä tekijöitä.

  • Sailun Ice Blazer WST1:n ainutlaatuinen nastateknologia ja kulutuspintakuvio maksimoivat kontaktipinnan tiellä, parantaen pidon hallintaa ja jarrutustehoa lumella ja jäällä.
  • Tämän renkaan kulutuspinnan seos on kehitetty toimimaan optimaalisesti kylmissä lämpötiloissa, säilyttäen joustavuutensa ja parantaen pitoa kaikissa talviolosuhteissa.
  • Sailun WST1 on suunniteltu tarjoamaan vakautta ja luotettavuutta korkeissa nopeuksissa ja vaihtelevissa talviolosuhteissa. Sailun Ice Blazer WST1:n kestävä rakenne ja kulutuspinnan optimointi takaavat pitkän käyttöiän, tarjoten parempaa vastinetta rahoille.

Sailun Ice Blazer WST1 on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka etsivät taloudellista mutta luotettavaa nastarengasta, joka suoriutuu erinomaisesti talven haasteista. Sen monipuoliset ominaisuudet ja kyky tarjota turvallinen ajokokemus tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon kaiken tyyppisiin pakettiautoihin, jotka liikkuvat talvisilla teillä.