225/65R17 106T XL Triangle Agilex A/t

95.02

Triangle Agilex A/t (tr292) 225/65R17 106T XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

15 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to157891 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/65R17 106T XL Triangle Agilex A/t (tr292)

Triangle Agilex A/T (TR292) M+S on kehitetty vastaamaan kasvavaan kysyntään tasapainoisesta suorituskyvystä sekä maantiellä että maastossa. Agilex A/T on erityisesti suunniteltu kuluttajille, jotka arvostavat joustavuutta, haluavat erinomaista suorituskykyä niin tiellä kuin sen ulkopuolellakin ja toivovat renkailtaan pitkää käyttöikää kaikissa olosuhteissa. Nimensä mukaisesti Agilex A/T tarjoaa ketteryyttä kaikissa tilanteissa. Uusi mallisto on laajennettu kattamaan lisää kevyen kuorma-auton kokoja, luoden kattavan globaalin valikoiman.

Lisäävät jäykkyyttä, mikä vähentää ajomelua ja estää epätasaista kulumista.Vaimentaa tienpinnan värinää ja tarjoaa tasapainoisen suorituskyvyn asfaltilla ja sorateillä. Tuloksena on erinomainen ajosuorituskyky ja alhainen melutaso.

Jämäkkä rengasrakenne vähentää rungon muodonmuutoksia ja lisää renkaan lujuutta. Tuloksena on lisääntynyt vastustuskyky rengasvaurioita vastaan.