225/65R16C 112/110R Three-A EffiTrac

78.29

Three-A EffiTrac 225/65R16 112/110R kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to107623 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/65R16 112/110R Three-A EffiTrac

Three-A EffiTrac kesärengas on suunniteltu erityisesti pakettiautoille ja kevyille kuorma-autoille, tarjoten hyvän yhdistelmän suorituskykyä, kestävyyttä ja taloudellisuutta. Tämä kesärengas on ihanteellinen valinta mm. ammattikuljettajille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja kustannustehokasta renkaanvaihtoehtoa päivittäiseen käyttöön. EffiTrac on kehitetty tarjoamaan tasapainoinen ajokokemus, jossa yhdistyvät turvallisuus, mukavuus ja pitkä käyttöikä.

  • Three-A EffiTrac tarjoaa vakaan pidon ja ohjaustarkkuuden sekä kuivilla että märillä teillä. Sen kulutuspintakuvio on suunniteltu optimoimaan vedenpoisto ja vähentämään vesiliirron riskiä.
  • Renkaan rakenne on suunniteltu tarjoamaan hyvä vakaus ja ohjausvaste, mikä on tärkeää raskaammin kuormattujen ajoneuvojen käsittelyssä.
  • EffiTrac on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja tasaisen kulutuksen.
  • Vaikka Three-A EffiTrac on ensisijaisesti suunniteltu suorituskykyä ja kestävyyttä silmällä pitäen, se tarjoaa myös hyvän ajomukavuuden.