225/45R18 91T Federal Himalaya K1 Pc

118.56

Federal Himalaya K1 Pc 225/45R18 91T nastarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to152861 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/45R18 91T Federal Himalaya K1 Pc

Federal Himalaya K1 PC on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista suorituskykyä ja turvallisuutta talven vaativimmissa olosuhteissa. Himalaya K1 on erinomainen valinta kuljettajille, jotka kohtaavat kylmät ja jäiset tiet, ja haluavat varmistaa ajoneuvonsa maksimaalisen pidon ja hallinnan. Himalaya K1 yhdistää Federalin edistyneen rengasteknologian ja innovatiivisen suunnittelun, jotta voit kohdata talven haasteet luottavaisin mielin.

  • Himalaya K1:n huolellisesti sijoitetut nastat tarjoavat vankan otteen jäisillä pinnoilla, mikä parantaa turvallisuutta ja vähentää jarrutusmatkoja. Sen kulutuspinnan muotoilu on optimoitu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä myös lumisilla teillä.
  • Erityiset urat renkaan kulutuspinnassa on suunniteltu tehokkaasti poistamaan vettä ja loskaa renkaan alta.
  • Federal Himalaya K1 on valmistettu käyttämään korkealaatuisia materiaaleja ja kestäviä kumiseoksia, mikä takaa renkaan pitkän käyttöiän.
  • Federal Himalaya K1 nastarengas tarjoaa kuljettajille luotettavuutta ja suorituskykyä, jotta he voivat nauttia turvallisesta ja hallitusta ajamisesta kaikissa talviolosuhteissa.