215/75-15 100S Nankang FT-7 AT

80.64

215/75-15 Nankang FT-7 AT kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: ()

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

16 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K2157515NANKANGFT7 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang FT-7 AT 215/75-15 100S

Nankang FT-7 on all-terrain (A/T) kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan monipuolista suorituskykyä sekä maastoajossa että tavallisilla teillä. Se on suunnattu kuljettajille, jotka arvostavat sekä off-road-kyvykkyyttä että mukavuutta ja vakautta maantiellä. FT-7 yhdistää kestävän rakenteen ja edistyksellisen kulutuspintakuvion, joka parantaa ajoneuvon suorituskykyä erilaisissa olosuhteissa.

  • Nankang FT-7 on suunniteltu toimimaan luotettavasti monenlaisissa olosuhteissa. Sen aggressiivinen kulutuspintakuvio ja syvät urat tarjoavat erinomaista pitoa ja hallintaa mudassa, hiekassa ja muilla haastavilla pinnoilla, samalla kun rengas säilyttää hyvän ohjattavuuden ja vakauden myös tiellä.
  • Rengas on valmistettu kestävistä materiaaleista ja siinä on vahvistettu rakenne, mikä tekee siitä vastustuskykyisen kulumiselle ja vaurioille, jotka voivat syntyä maastoajossa. Tämä pidentää renkaan käyttöikää ja vähentää pitkän aikavälin kustannuksia.
  • Nankang FT-7 on erinomainen valinta autoilijoille, jotka haluavat joustavan ja kestävän renkaan, joka soveltuu sekä seikkailuun maastossa että mukavaan ajamiseen maantiellä. Sen suorituskyky erilaisissa ajo-olosuhteissa tekee siitä luotettavan kumppanin monenlaisiin ajotehtäviin.