215/65R16C 109R Hankook Vantra LT

118.64

215/65R16C 109R Hankook

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 71dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 8808563332789 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

215/65R16C 109R Hankook

Hankook Vantra LT (lempinimeltään RA kasitoista) on suunniteltu erityisesti hyötyajoneuvoille ja pakettiautoille, tarjoten luotettavaa suorituskykyä, kestävyyttä ja taloudellisuutta. Tämä rengas on ihanteellinen valinta ammattilaisille ja yksityishenkilöille, jotka vaativat renkailtaan enemmän kuin pelkkää suorituskykyä – he tarvitsevat myös maksimaalista kilometritulosta ja turvallisuutta kaikissa olosuhteissa.

Hankook Vantra LT on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja suorituskykyä sekä kuivilla että märillä teillä. Sen optimoitu kulutuspintakuvio ja erikoiskumiseos takaavat hyvän ajettavuuden ja turvallisuuden, vähentäen samalla vesiliirron riskiä.

Hankook rengasvalmistaja on tunnettu renkaidensa kestävyydestä, ja Vantra LT ei ole poikkeus. Sen kestävä rakenne ja kulutuspinnan suunnittelu maksimoivat renkaan käyttöiän, tarjoten erinomaisen vastineen rahalle pitkäaikaisessa käytössä.

Renkaan optimoitu vierintävastus auttaa parantamaan polttoainetaloudellisuutta, mikä vähentää kustannuksia ja auton kokonaiskäyttökuluja. Tämä tekee tästä rengasmallista ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan valinnan kaikille käyttäjille.