215/65R16C 109/107T Viking TRANSTECH NEWGEN

98.27

Viking TRANSTECH NEWGEN 215/65R16C kesärengas

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: B (72 dB)

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

17 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4522800000 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Viking TransTech NewGen on kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti kevyille kuorma-autoille ja pakettiautoille. Tämä rengas tarjoaa kuljettajille luotettavan suorituskyvyn, kestävyyden ja turvallisuuden, mikä on olennaista kaupallisen kaluston tarpeisiin. TransTech NewGen on Vikingin vastaus modernien kuljetusammattilaisten vaatimuksiin, jotka etsivät rengasta, joka kestää vaativia olosuhteita ja tarjoaa samalla taloudellisen ajokokemuksen.

Viking TransTech NewGen -renkaan avainominaisuuksista on sen poikkeuksellinen pito ja ohjattavuus sekä kuivilla että märillä teillä. Tämä on saavutettu käyttämällä edistynyttä kumiseosta ja suunnittelemalla pintakuvio niin, että se maksimoi kontaktin tienpintaan. Näin rengas pystyy tarjoamaan turvallisen ajokokemuksen vaihtelevissa sääolosuhteissa, vähentäen vesiliirron riskiä ja parantaen jarrutustehoa.

  • Viking on käyttänyt kestäviä materiaaleja ja uusinta teknologiaa varmistaakseen, että rengas kestää kovaa käyttöä ja tarjoaa pitkän käyttöiän.
  • Viking on saksalaisen C0NTINENTAL AG:n omistama tuotemerkki.
  • Erinomainen hinta- laatusuhde.