215/60R16C 103T Nexen ROADIAN CT8

91.77

215/60R16C 103T Nexen ROADIAN CT8

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 70dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 8807622147142 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

215/60R16C 103T Nexen ROADIAN CT8

Nexen Roadian CT8 on kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti pakettiautoille ja kevyille kuorma-autoille, tarjoten luotettavan suorituskyvyn, kestävyyden ja taloudellisuuden. Tämä rengas on kehitetty vastaamaan kaupallisen kuljetussektorin vaativia tarpeita, missä ajoneuvon käyttövarmuus ja kustannustehokkuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Yksi Nexen Roadian CT8:n keskeisistä ominaisuuksista on sen kyky tarjota erinomaista pitoa sekä kuivilla että märillä pinnoilla. Tämä on saavutettu käyttämällä edistynyttä kumiseosta ja suunnittelemalla urat siten, että ne optimoivat vedenpoiston ja parantavat pitoa märillä teillä.

  • Nexen on käyttänyt kestäviä materiaaleja ja teknologioita varmistaakseen, että Roadian CT8 kestää kovaa käyttöä ja tarjoaa pitkän käyttöiän.
  • Nexen Roadian CT8 on suunniteltu tarjoamaan hyvä ajomukavuus ja vähäinen melutaso. Tämä tekee pitkistäkin ajomatkoista miellyttävämpiä sekä kuljettajalle että matkustajille.
  • Renkaan suunnittelussa on otettu huomioon myös polttoainetehokkuus, mikä on tärkeää kustannustietoisille kuljettajille ja yrityksille.