215/60R16C 103R SUPERIA ECOBLUE VAN2

78.47

215/60R16 103R SUPERIA ECOBLUE VAN2

Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 69dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5420068684465 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

215/60R16 103R SUPERIA ECOBLUE VAN2

Superia EcoBlue Van 2 on kehitetty tarjoamaan pakettiautoille ja kevyille kuorma-autoille luotettavaa suorituskykyä, kestävyyttä ja polttoainetehokkuutta. Tämä rengas yhdistää taloudellisuuden ja ekologisuuden vaatimukset modernin ajoneuvokaluston tarpeisiin, tarjoten samalla erinomaisen pidon ja hallinnan niin kuivilla kuin märilläkin teillä. Superia EcoBlue Van 2 on suunniteltu kuljettajille, jotka arvostavat taloudellista ajamista ja haluavat samalla varmistaa maksimaalisen turvallisuuden ja suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.

  • Superia EcoBlue Van 2:n kehittynyt kumiseos ja aerodynaaminen muotoilu vähentävät vierintävastusta, mikä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja vähentää ympäristövaikutuksia.
  • Tämän renkaan optimoitu kulutuspintakuvio ja erityiset urat parantavat veden poistumista renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa pidon märillä pinnoilla. Erinomainen pito kuivilla teillä varmistaa turvallisen ja hallitun ajokokemuksen.
  • Superia EcoBlue Van 2 on suunniteltu kestämään vaativia kesäolosuhteita. Sen vahvistettu rakenne ja kestävä kulutuspinnan seos takaavat pitkän käyttöiän ja vähentävät renkaanvaihdon tarvetta.
  • Vaikka keskitytään taloudellisuuteen ja suorituskykyyn, tämä rengas tarjoaa myös hyvän ajomukavuuden. Vähentynyt melutaso ja tasainen kulku parantavat ajokokemusta pitkillä matkoilla.