215/55R17 98T XL Falken Winterpeak F-snow 1

135.36

Falken Winterpeak F-snow 1 215/55R17 98T XL Kitkarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: D
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika noin 3-5 arkipäivää (Suomen Posti).

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to153139 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Falken Winterpeak F-SNOW 1 on uuden sukupolven kitkarengas, joka on erityisesti suunniteltu vastaamaan Pohjoismaiden ankariin talviolosuhteisiin. Tämä rengas yhdistää Falkenin viimeisimmät talvirengasteknologiat ja vuosien kokemuksen pohjoismaisista talviolosuhteista, tarjoten kuljettajille poikkeuksellista suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta kylmissä sääolosuhteissa.

  • Winterpeak F-SNOW 1:n erittäin pehmeä kumiseos, joka on kehitetty käyttäen 4D-Nano Design -teknologiaa, takaa loistavan pidon lumisilla ja jäisillä teillä, mikä on elintärkeää pohjoismaisissa talviolosuhteissa.
  • Renkaan tiheä, monisuuntainen Miura-Ori 3D -lamelointi parantaa veto-ominaisuuksia lumella ja jäällä. Tämä uudenlainen lamelointitekniikka mahdollistaa renkaan paremman pureutumisen pintaan, mikä lisää pitoa ja vakautta vaihtelevissa talvisissa olosuhteissa.
  • Winterpeak F-SNOW 1:n ristikkäisurat on suunniteltu tarjoamaan loistavaa suorituskykyä syvässä ja tiivistyneessä lumessa, kun taas V:n muotoiset poikittaisurat varmistavat tehokkaan veden ja loskan poiston.