215/55R17 94T Dynamo Snow-h Mwh03

89.12

Dynamo Snow-h Mwh03 215/55R17 94T nastarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to152273 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

215/55R17 94T Dynamo Snow-h Mwh03

Dynamo Snow-H MWH03 on nastarengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja turvallisuutta kylmissä ja lumisissa talviolosuhteissa. Tämä nastarengas on kehitetty erityisesti autoilijoille, jotka arvostavat luotettavaa pitoa jäällä ja lumella sekä haluavat parantaa ajoneuvonsa hallittavuutta haastavissa sääolosuhteissa. Erittäin edullinen hinta ja runsaasti rengaskokoja.

  • Dynamo Snow-H MWH03:n erityisesti suunnitellut nastat tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden jäisillä teillä, mikä vähentää jarrutusmatkoja ja parantaa turvallisuutta.
  • Renkaan kulutuspintakuvio on optimoitu lumisille teille, tarjoten tehokkaan lumesta ja loskasta poiston sekä parannetun vedon lumella.
  • Dynamo Snow-H MWH03 on suunniteltu kestämään talven haasteita. Sen kulutuspinnan materiaalit ja rakenne on valittu kestävyyden maksimoimiseksi, mikä pidentää renkaan käyttöikää ja tarjoaa kuljettajille hyvän vastineen rahalle pitkäaikaisessa käytössä.