215/55-16 97T Goodride IceMaster Spike

81.44

215/55-16 Goodride IceMaster Spike 2OO% Nastoituksella! -Engineered in Finland- talvirengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: ()

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): T2155516GOODRIDEICEMAS Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Goodride IceMaster Spike on nastarengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja turvallisuutta äärimmäisissä talviolosuhteissa. Tämä talvirengas on kehitetty kuljettajille, jotka kohtaavat jäisiä ja lumisia teitä ja jotka vaativat renkailtaan maksimaalista suorituskykyä kylmissä olosuhteissa. IceMaster Spike yhdistää Goodriden innovatiivisen suunnittelun ja teknologian, tarjoten kuljettajille luottamusta ja hallintaa haastavissa talviolosuhteissa.

  • Erinomainen pito jäällä ja lumella: IceMaster Spiken nastat on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista pitoa jäisillä ja lumisilla pinnoilla, mikä parantaa turvallisuutta ja vähentää jarrutusmatkoja.
  • Vakaus ja hallittavuus: Renkaan rakenne ja kulutuspintakuvio on optimoitu tarjoamaan vakautta ja hallittavuutta kylmissä talviolosuhteissa, mikä antaa kuljettajalle paremman ajokokemuksen.
  • Kestävyys kylmissä olosuhteissa: IceMaster Spike on valmistettu kestämään kovia talviolosuhteita käyttäen materiaaleja, jotka säilyttävät joustavuutensa myös erittäin alhaisissa lämpötiloissa, mikä takaa renkaan pitkän käyttöiän.
  • Goodride IceMaster Spike on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka haluavat varmistaa maksimaalisen turvallisuuden ja suorituskyvyn vaikeakulkuisissa talviolosuhteissa. Edullinen hinta vain meidän rengaskaupassa. Goodride IceMaster Spike on suomalaisten talvirengasinsinöörien suunnittelema.