205/80-16 110Q Linglong Crosswind M/T

96.65

205/80-16 Linglong Crosswind M/T kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: ()

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K2058016LINGLONGCW Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Linglong Crosswind M/T 205/80-16 110Q

Linglong Crosswind M/T M+S on suunniteltu kaikenlaiseen maastoajoon, tarjoten erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden kaikilla pinnoilla ajaville kuljettajille. Tämä mud terrain (M/T) -rengas on ihanteellinen valinta off-road-harrastajille ja niille, jotka vaativat renkailtaan maksimaalista pitoa ja suorituskykyä vaativissa olosuhteissa, kuten mudassa, hiekassa ja kivikossa. Crosswind M/T yhdistää Linglongin innovatiivisen suunnittelun ja teknologian, varmistaen, että se pystyy kohtaamaan haastavimmatkin maastot luottavaisesti.

  • Aggressiivinen kulutuspintakuvio: Crosswind M/T:n kulutuspintakuvio on suunniteltu tarjoamaan erinomainen pito mudassa ja muissa haastavissa olosuhteissa. Sen syvät ja avoimet urat auttavat poistamaan mutaa ja kiviä renkaasta, pitäen pidon optimaalisena.
  • Kestävyys ääriolosuhteissa: Rengas on valmistettu kestämään kovaa käyttöä ja kulutusta, mikä tekee siitä luotettavan valinnan off-road-käyttöön. Sen vahvistettu rakenne suojaa renkaita vaurioilta ja puhkeamisilta haastavissa olosuhteissa.
  • Tämä rengas on varustettu POR merkinnällä, joten sillä saa lain mukaan ajaa ympäri vuoden Suomessa.